Meld fra om feil

Si gjerne fra om du finner feil på siden

Vi ønsker at denne siden alltid skal være oppdatert og fremstå oppdatert og feilfri. Men feil kan forekomme og det er mange produkter å holde styr på.

Eposten du kan kontakte oss på ser du nederst på siden. Husk å lese det som står i tjukktekst nederst.

Husk også at du kan ta kontakt dersom du ønsker at din nettbutikk og dine produkter skal vises på sjopps.no. Det er helt gratis hvis du har affiliate program.

Typiske ting vi ønsker hjelp til å finne og forbedre:

  • Skrivefeil
  • Beskrivelser
  • Feil i lenker
  • Andre ting som kan gjøre brukeropplevelsen bedre
  • Utdatert

Dårlige nettbutikker / svindel

Har du dårlige opplevelser med noen av nettbutikkene på denne siden vil vi gjerne vite om det. Vi vurderer da om det kvalifiserer til å bli fjernet fra siden. Du kan også skrive en anmeldelse direkte på nettbutikken eller produktene om du er fornøyd eller ikke.

OBS: Vi får mange e-poster med spørsmål om fakturaer på kjøpte varer, når varer ankommer og andre ting vi ikke har kontroll over. Dette må tas opp direkte med nettbutikken du har handlet hos! Vi henviser kun til andre nettbutikker og har hverken varelager eller salg av andre ting.

Vi sender heller ikke ut fakturaer og tar ikke betalt for tjenester! Hvis du har fått faktura fra oss, ta kontakt og legg med fakturaen. Da er det svindel og må politianmeldes.

Det står litt mer om det her.

Send epost til oss for henvendelser (bytt ut alfakrøll med @ og ikke ha med mellomrommene):
shopping [alfakrøll] sjopps.no . 

OBS OSB: Vi svarer ikke lenger på eposter om fakturaer og varer du har handlet i nettbutikker, da vi ikke har kontroll over dette.