Ansvarsfraskrivelse

Ansvarsfraskrivelse

For ordens skyld syns vi det er greit med en liten ansvarsfraskrivelse. All informasjon på sjopps.no har som mål å være så oppdatert som mulig og nettbutikkene vi velger produkter fra er utprøvd og testet av oss, men vi kan ikke garantere at alt er riktig til enhver tid.

Nettbutikker og varebeholdninger endrer seg ofte raskere enn vi klarer oppdatere.

Innholdet på siden, svar på kommentarer og annen info på sjopps.no må også sees på som en personlig blogg. Vi er ikke tilknyttet noen bransjeorganisasjoner, ehandelsforum, betalingsløsninger, sertifiseringer eller annet (Slik som f.eks. Trygg eHandel, Vipps og Virke).

Så:

Brukere av nettsiden sjopps.no, påtar seg den hele og fulle risikoen ved bruk av informasjonen og linkene presentert her på nettsiden. Eier av sjopps.no eller noen av deres samarsbeidspartnere tar ikke ansvar overfor brukere, eller hvilken som helst tredjepart som måtte bli skadelidende økonomisk eller på andre måter pådra seg tap gjennom bruk av linker (altså vanlig netthandel) og informasjon på nettsiden sjopps.no.

Vi kan ikke garantere økt trafikk og handel hos de nettbutikkene som er ført opp som partnerbutikk i databasen til sjopps.no.

Vi tar forbehold om skrivefeil. Si gjerne fra om du finner noen!

Ta gjerne en titt på Personvernerklæring til siden i samme slengen. Eller du kan gå til noe mer interessant som å lese på bloggen.